Queden pocs espais per participar al Saló Nàutic de Barcelona amb ADIN. No t’ho perdis!

29-juny-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

El saló prepara una de les millors edicions dels darrers anys i posarà en relleu la recuperació que està experimentant el sector. ADIN t’ofereix la possibilitat de participar-hi amb unes condicions especials… t’ho perdràs?

Recordem a tots aquells que estiguin interessats en reservar un microostand dins l’espai reservat per ADIN que només queden disponibles els últims microostands i us animem a executar la reserva el més aviat possible per no quedar-vos sense lloc! El 80% de la superficie del Saló ja està reservada, però encara sou a temps de reservar plaça amb nosaltres.

A continuació, us recordem totes les modalitats d’exposició disponibles amb els seus preus:

Aquestes són les principals modalitats d’exposició, però cal puntualitzar que:

·Si necessiteu altra configuració: tal com 1,5 carpes, 2 carpes, 3 carpes, o espai sense carpa per exposar productes… només cal que ho cominqueu i us ho   pressupostarem a l’instant.

·Les “mitjes carpes” només són disponibles sempre que tinguem algú mes per l’altra mitja, i també recordar-vos que no podem garantir carpes cantoneres” a   tothom, ja que aproximadament hi ha un 50 % de cada.

Les dades indiquen que el Saló creixerà un 10% respecte a l’edició anterior. Esperem el Saló Nàutic més exitós possible, i comptem amb la vostra participació!

Si esteu interessats en aprofitar aquesta oportunitat contacteu amb nosaltres urgentment  info@adin.cat per concretar les vostres necessitats, i posteriorment ja complementarem el formulari de la Fira.

Gràcies a tots!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades