¿Tens un projecte innovador? Arriba amb ADIN la 4ª edició dels Premis a la Innovació

9-jul.-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

ADIN, en el seu propòsit d’impulsar el sector de la nàutica d’esbarjo, convoca el seu 4rt premi anual per a projectes empresarials vinculats al sector de la indústria del comerç i els serveis nàutics, o fins i tot projectes d’activitats per a la difusió de les activitats nàutiques, el turisme i els esports nàutics.

Podran participar individualment o conjuntament, emprenedors, estudiants, empresaris i persones físiques o jurídiques; amb o sense ànim de lucre, que tinguin un projecte empresarial vinculat al sector de la indústria del comerç i serveis nàutics, o fins i tot projectes d’activitats per a la difusió de les activitats nàutiques, el turisme i els esports nàutics.

Si tens alguna idea que et sembla interessant no dubtis en aprofitar la oportunitat per participar-hi, donat que a banda dels premis que es lliuraràn als guanyadors pot ser l’ocasió perfecta per fer crèixer el teu projecte en quant a difusió. Tens temps de presentar el teu projecte fins el 15 de septembre, dia en el qual tanca el periode d’inscripció.

Els premis d’aquesta edició seràn els següents:

– 1ER PREMI: RELLOTGE DE POLSERA GPS GARMIN QUATIX 5+UNA CONSULTORIA ECONÒMICA DE ESCURA CONSULTING
– 2ON PREMI: TAULA DE WAKE BOARD DE RECAMBIOS MARINOS+ 3 MESOS DE CAMPANYA D’EMAIL MKT DE IZANDO MARKETING
– 3ER PREMI: RADIO VHF PORTATIL DE SPORTNAV+1 ANY DE QUOTA GRATIS A ADIN

Podeu trobar totes les bases, premis i detalls del concurs aquí. Durant els propers dies rebreu noves notícies, mitjançant actualitzacions a la web o via xarxes socials, així que no dubteu en seguir-nos per enterar-vos de tot!

Premis Innovació

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades