Promou els teus productes i serveis al Club d’Amics del Mar per només 30€/any

16-jul.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

ADIN presenta una nova actualització de la web ALAMAR

A banda de “promoure el comerç entre el socis”, ara amb la nova web d’ALAMAR, el Club d’Amics del Mar des, d’ADIN també volem promoure les transaccions “B2C” entre les nostres empreses associades i els clientes i usuaris finals. Per ajudar a aconseguir-ho hem fet una profunda actualització a la web Club d’Amics del Mar, ALAMAR.

Tots els socis d’ADIN, que vulguin publicitar els seus productes i/o serveis a la web del Club Alamar durant un any, ho podran fer per només 30 € (el mateix cost que té la targeta de socis del Club per a particulars).

Quantes més ofertes tinguem publicades, mes difusió i notorietat agafarà el Club amb els avantatges que això comportarà pels anunciants, podent dirigir el seu producte/serveis a un col·lectiu d’aficionats a la mar i a les activitats nàutiques.

En cas de que vulgueu publicar la vostra oferta al Club ALAMAR us adjuntem el formulari que heu d’omplir. Us recordem que el cost és únicament de 30 €/any i que la disponibilitat és limitada i per ordre de recepció de formularis.

Informa’t de les condicions a info@adin.cat o al 93 233 24 32

WEB ALAMAR

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades