TOP MENU

ASSOCIA’T A ADIN

FES-TE SOCI

¡Ara més que mai!, ¡Més raons i avantatges que mai per fer-te soci

Descobreix els avantatges de ser part de l’organització empresarial nàutica més representativa de la petita i mitjana empreses de Catalunya:

A ADIN representem i defensem els teus interessos davant les administracions, els agents socials i la societat en general.

A ADIN contribuïm activament al creixement i la competitivitat del sector nàutic i de la teva empresa.

A ADIN estem presents en els principals fòrums i esdeveniments, perquè el nostre treball pugui beneficiar la competitivitat de la teva empresa i t’ajudem a buscar els recursos que necessites.

A ADIN t’oferim jornades, seminaris, esdeveniments, fires, gratuïts o en condicions preferencials, perquè la teva empresa sigui més forta i competitiva.

A ADIN t’oferim estudis de mercat, informes de matriculacions, assessorament nàutic gratuït sobre normatives, titulacions i impostos, perquè la teva empresa aquest al dia, així com formació, consultoria estratègica, finançament, internacionalització, jurídic, noves tecnologies, recursos humans, riscos laborals i assegurances, amb productes i serveis exclusius.

A ADIN t’oferim acords comercials, amb proveïdors recomanats amb condicions exclusives per millorar la rendibilitat de la teva empresa.

En un entorn de recessió és més convenient que mai anar tot el sector unit, i creant sinergies, i de la mà d’un equip de professionals amb àmplia experiència i total dedicació al sector nàutic.

Tramitar la teva sol·licitud d’alta de soci és molt senzill. Accedeix al formulari de sol·licitud i emplena-ho amb les teves dades.

Tramitar la teva sol·licitud d'alta de soci és molt senzill

Omple el nostre formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te.

Informació corporativa per a nous socis.

Informa’t en aquesta taula de les quotes.

Quotes i contribucions

ARTICLE 21

Article 21. S’estableixen les següents quotes i contribucions per serveis dels socis que començaran a aplicar-se a partir de gener de 2013, i que s’actualitzaran anualment segons evolució de l’IPC:

  1. a) Socis ASSOCIACIONS fundadors i ASSOCIACIONS de nombre:

FACTURACIÓ QUOTA ANUAL

– Amb facturació agregada inferior a 1 Milió d’Euros 744 €

– Amb facturació agregada entre 1-2 Milions d’Euros 1.488 €

– Amb facturació agregada entre 2-4 Milions d’Euros 2.232 €

– Amb facturació agregada entre 4-8 Milions d’Euros 2.976 €

– Amb facturació agregada superior a 8 Milions d’Euros 3.720 €

  1. b) Socis EMPRESES de nombre:

FACTURACIÓ QUOTA ANUAL

– Amb facturació inferior a 1 Milió d’Euros 372 €

– Amb facturació entre 1-2 Milions d’Euros 744 €

– Amb facturació entre 2-4 Milions d’Euros 1.116 €

– Amb facturació entre 4-8 Milions d’Euros 1.488 €

– Amb facturació superior a 8 Milions d’Euros 1.860 €

  1. c) Reducció especial 50% per a socis EMPRESES de nombre que compleixin els següents dos requisits:

QUOTA ANUAL

– FACTURACIÓ inferior a 500.000 € i àmbit d’actuació local 186 €

  1. d) Socis de membres d’associacions-entitats associades a la Federació:

Amb l’objectiu de promoure la doble associació, i que aquesta no sigui onerosa per als membres, la quota dels socis membres d’associacions-entitats ja associades a la Federació serà de 50 € any.

  1. e) Socis Col·laboradors:

La quota dels socis col·laboradors serà fixada per la Junta Directiva, en cada cas, sotmetent-se a la seva ratificació en la primera Assemblea General.

  1. f) Socis d’Honor:

Estaran exempts del pagament de quotes

La Junta Directiva podrà, puntualment, realitzar promocions de captació d’associats i també en casos excepcionals aplicar condicions especials quan, per circumstàncies especials, anés requerit.

La forma de pagament de les quotes serà establerta per la Junta Directiva, preferentment en 4 pagaments dins de l’1er dia de cada trimestre de cada any, assenyalant a més els imports corresponents a quotes i a serveis prestats.

La Junta Directiva podrà proposar a l’Assemblea General la modificació de les quotes establertes en aquests estatuts, que hauran de ser aprovades per majoria simple, sense que suposin una modificació dels mateixos.