TOP MENU

Cartell Saló de la immersió

La 19° edició de la Mediterranean Diving ja és aquí

Torna aquest any la 19° edició de la Mediterranean Diving!

Els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2018 se celebrarà a la Fira de Cornellà el saló de la immersió, ara denominat Mediterranean Diving.
Aquesta fira és actualment referent per al sector de les activitats subaquàtiques del nostre país, i aquí hi trobareu professionals, esportites, seguidors del món submarí, organismes oficials relacionats amb activitats subaquàtiques, els centres de busseig més importants, i per últim, agències de viatges especialitzades en viatges de busseig i creuers.

Mediterranean Diving
A més, durant el transcurs d’aquests tres dies de fira, podreu participar en activitats com jornades tècniques, debats, reproducció de pel·lícules o bé endinsar-vos a la piscina on es realitzaran baptismes de busseig i moltes altres activitats per a nens.
Per a més informació sobre la Mediterranean Diving, podeu visitar la seva pàgina web fent clic aquí o bé descarregar-vos la invitació que trobeu aquí a sota.

Des d’ADIN ús recomanem anar-hi i desitgem que us agradi

Mediterranean Diving

Comparteix aquesta notíciaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

, , ,

%d bloggers like this: