Blog d'Adin

boating-marina_mainpic1

Llei de navegació marítima

Nova Llei 14/2014, de 24 de juliol, de Navegació Marítima que podeu descarregar al nostre web.

Aquesta llei que ha estat aprovada amb el vot en contra de tots els grups polítics a excepció del Partit Popular, té per al nostre sector dues qüestions positives. D’una banda, per primera vegada hi ha un reconeixement públic i legal de la nàutica d’esbarjo, ja que pel que fa a la diferència entre embarcació i vaixell, s’ha dotat de certa claredat al concepte ja que la nova Llei estableix que quan la seva grandària sigui menor de vint metres o no tingui coberta correguda es qualificarà de “embarcació”, sent vaixell tot aquell major de 24 metres i en segon lloc la no obligatorietat d’inscriure les embarcacions en el registre de béns mobles.

Amb relació a aquesta notícia adjuntem alguns links publicats recentment:

http://www.telecinco.es/informativos/economia/Congreso-Ley-Navegacion-Maritima-PP_0_1824375624.html

http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/aprobacion-ley-navegacion-maritima-actualiza-codigo-comercio-1885-3359241

http://www.mallorcadiariodenautica.com/la-nueva-ley-de-navegacion-maritima-y-el-sector-nautico/

Ley 14_2014, de 24 de julio de Navegacion Maritima.pdfUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies