Mediterranean Diving 2016

23-febr.-2016 | Notícies del sector

Comparteix:

Mediterranean Diving 2016

ADIN estarà presente a partir d’aquest divendres 26 al  Saló de la Immersió de referència que compleix els seus disset anys.

Cornellà torna a convertir-se en la capital del món del busseig commemorant del 26 al 28 de febrer la dissetena edició del mític Saló de la Immersió. Avalat per la seva trajectòria, torna a lluir, un any més, emparat pel recolzament de les principals empreses del sector. En aquesta ocasió, ja han confirmat la seva presència Aditech, De Profundis, Cressi, Padi, Mares, SSI, Freatic, Casco Antiguo o Submares, entre altres expositors. També incrementem el número de participants procedents d’altres països. Ens visitaran empreses procedents de Moçambic, Illes Maldives, Filipines, Mèxic, Portugal, de la República de Malta, Itàlia o Indonèsia. I és que el Mediterranean Diving reunirà en els 8.300 metres quadrats de Fira de Cornellà a tots els interlocutors relacionats amb el món del submarinisme. Durant tres dies es citaran professionals, esportistes, aficionats, marques, centres de busseig, didàctiques, organitzacions… Tot allò que té relació amb les activitats subaquàtiques en una fira que, edició rere edició, s’ha guanyat un espai com a referent en l’agenda de fires internacionals dedicades al busseig.

MD2015_piscina2Jornades tècniques i demostracions en la piscina com activitats paral·leles

El Saló de la Immersió mantindrà un any més la seva habitual distribució acollint diferents subsectors dins del món del busseig. D’una banda quedaran representades escoles i centres de busseig oficials que llançaran les seves ofertes per a la nova temporada. Les agències de viatge és un dels principals reclams per al visitant i en aquesta ocasió, de nou aprofitaran per donar a conèixer promocions especials durant els dies de la fira proposant mítiques destinacions i els més arriscats per als bussejadors més aventurers.
La fira completa la seva oferta amb un interessant programa de ponències en el marc d’una nova edició de les Jornades Tècniques Professionals que se celebren de forma paral·lela al Mediterranean Diving. També tindrem ocasió de gaudir amb les demostracions que es faran en viu en la piscina climatitzada instal·lada a l’interior del recinte. En ella els més petits podran practicar el seu primer bateig d’immersió abillats degudament i assessorats per instructors professionals.

Fitxa tècnica:

Data: 26, 27 i 28 de febrer
Edició: XVII
Horari: Divendres i Diumenge d’11h a 10h, Dissabte d’11h a 21h
Entrada: 6€
Adreça: Tirso de Molina, 34. Fira de Cornellà
Web: www.salondelainmersion.com
www.facebook.com/salondelainmersion

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades