Premi ADIN a la Innovació en el sector Nàutic

3-maig-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Premi ADIN a la Innovació  en el sector Nàutic

Després de l’èxit de la primera edició, ADIN espera superar l’èxit de l’anterior i que aquests premis serveixin per donar a conèixer la nàutica d’esbarjo, al gran públic, com a sector econòmic i generador de riquesa i llocs de treball.

Un any més Adin convoca l’edició del Premi a la Innovació del sector Nàutic, www.innovanautica.com, amb la finalitat de promoure la innovació, la emprenedoria i la inversió en el sector nàutic.

Després de l’èxit de la primera edició, Adin espera superar l’èxit de l’anterior i que aquests premis serveixin per donar a conèixer la nàutica d’esbarjo, al gran públic, com a sector econòmic i generador de riquesa i llocs de treball.

La convocatòria anual és per a projectes empresarials vinculats al sector de la indústria comercio, serveis nàutics, i projectes d’activitats per a la difusió de les activitats nàutiques, el turisme i els esports nàutics. Poden participar emprenedors, estudiants, empresaris i persones físiques o jurídiques, amb o sense ànim de lucre (individual o conjuntament), que tinguin un projecte empresarial vinculat al sector nàutic.

Aquelles persones que participin hauran de presentar per escrit tota la documentació del projecte a la seu d’Adin, Av. Regna Mª Cristina, S7N, 08004 Barcelona (Espanya), com a data límit el 12 de setembre de 2016. A la primera pàgina o en la introducció, ha de constar que concorren al Premi FADIN als millors projectes de negoci.

El Jurat està format per un mínim de 5 membres del Comitè Executiu i/o de la junta Directiva d’Adin, que seran designats lliurement pel president de d’Adin, actuant com a portaveu el seu secretari general.

La participació en el Premi Adin a la Innovació del sector Nàutic, no suposa que els respectius autors dels projectes guardonats facin cap tipus de cessió a Adin, excepte en el concernent a la divulgació del concurs. (Veure les bases del concurs).

L’acte de lliurament del Premi Adin a la Innovació del sector Nàutic serà en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, en el mes d’octubre, durant un esdeveniment que serà patrocinat per la Garantia Mecànica d’Embarcacions d’Atlàntica Garantia.

Jordi Senties, president d’Adin, va declarar que “tenim plena confiança en el desenvolupament de la nàutica com a sector econòmic i com a activitat de suport a la indústria turística de qualitat”.

Premis edició 2016

En aquesta nova edició hi haurà un ampli repertori de premis per als participants, destacant la gran difusió que es realitzarà dels projectes finalistes i guanyadors.
Fins al moment, la relació de premis és la següent:

1º GPS Pulsera Quatix  de Garmin.

2º Equip Nàutic de Recambios Marinos

3º Consultoria amb ESCURA Consulting

4º Curs Patró Navegació Bàsica a Gestoria i Escola Nàutica Medinya

5º Boia de 2,1 X 1,50 de Intermar Sailing

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades