Blog d'Adin

Arrenca la Fira Marítima Costa Daurada

Arrenca la Fira Marítima Costa Daurada

Aquest pròxim cap de setmana tindrà lloc la 9ª edició de la Fira Marítima Costa Daurada. El 13 de maig serà  la inauguració i es podrà visitar fins el 16 de maig. L’esdeveniment, organitzat pel Club Nàutic Cambrils i per la delegació de l’Ajuntament, en la seva novena edició s’està consolidant com una de les cites referent del sector nàutic a Catalunya.

El visitant trobarà des de el Moll de Rivera del CN de Cambrisl fins el Passeig Marítim-Cambrils empreses i comerços vinculats al sector nàutic. L’organització de la 9ª Fira Marítima Costa Daurada treballa per afavorir la comercialització dels seus productes i serveis en un entorn inigualable i amb una oferta adequada als interessos dels propis expositors.

Paral·lelament, la 9ª Fira Marítima Costa Daurada oferirà un programa d’activitats i jornades tècniques que inclourà presentacions de productes, demostracions i activitats lúdiques i esportives.

FITXA TECNICA

Nom: 9ª Fira Marítima Costa Daurada
Lloc: entre el Moll de Rivera del CN Cambrils i el Passeig Marítim-Cambrils
Horari d’obertura: de 11h a 14h i de 17h a 21h
Zones:
Àrea nàutica-exposició d’embarcacions aigua i en sec-Charter-Accessoris
Àrea activitats nàutiques
Àrea nàutica tradicional
Aula del Mar
Àrea comercial-accessoris-roba i complements nàutics
Àrea Lúdic InfantilUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies