Inicia’t, la Fira de la Nàutica i els seus Oficis

11-maig-2016 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Inicia’t, la Fira de la Nàutica i els seus Oficis

La Marina de Badalona es posa de festa del 9 al 12 de juny, per quart any consecutiu celebrarà la seva Fira Nàutica. La mostra,  va néixer de la mà de ADIN, amb la intenció de consolidar-se com una Fira de referència del sector.

Aquest any l’esdeveniment adquireix un nou matís i passa a denominar-se Inicia’t, la Fira de la Nàutica i els seus oficis , una fira de concepte totalment innovador al nostre país que té per objectiu atreure a un públic poc coneixedor del món nàutic amb la finalitat de captar nous aficionats així com futurs professionals per al sector.

 

Amb ella es pretén apropar a la població de Badalona al mar, i d’altra banda ser l’aparador d’activitats econòmiques que estan relacionades amb el mar directa o indirectament volent així garantir l’assistència massiva de visitants. Ens trobarem amb un públic totalment aliè al sector nàutic, famílies, joves sense experiència, esportistes d’altres disciplines i alhora interessats  i  aficionats a la nàutica, a la pesca i aficionats als esports nàutics de platja.

Inicia’t, la Fira de la Nàutica i els seus oficis està organitzada per Marina Badalona i compta amb el suport de ADIN, l’Ajuntament de Badalona, la Diputació de Barcelona, les federacions esportives nàutiques (vela, rem, motonàutica, pesca, etc.), entitats que desenvolupen la seva activitat en el port i la Facultat de Nàutica de Barcelona i l’Escola de Capacitació Náutico-Pesquera.

En l’esdeveniment a més de l’exposició de productes nàutics, els visitants tindran a la seva disposició diversitat d’activitats i informació de les sortides professionals que el sector nàutic ofereix. Aquesta fórmula permet apropar-se i conèixer la nàutica a un nou públic.

Esperem la vostra participació que aquesta edició serà GRATUÏTA per a totes les entitats del sector i per a totes les empreses de Marina Badalona i/o associades a ADIN.

 

La Fira està limitada a 40 expositors, de les que a dia d’avui, resten disponibles 11 places.

 

Inscriu-te a inicia’t         Informa’t a la web

SECTORS

NAUTICA I ESPORT-Fira d’iniciació: Sent el surf, passeja amb barca, desplega les veles per primera vegada. Viu l’experiència d’un casal nàutic. Descobreix tradició, innovació i esport. El port com un poliesportiu a l’aire lliure.

TRADICIÓ I EDUCACIÓ-Oportunitat Professional: El sector nàutic com a eix de desenvolupament econòmic i de negoci de la comarca. Descobreix els oficis del mar i una infinitat de sortides professionals. Enfoca el teu futur en la nàutica professional. Un nou filó d’ocupació al Barcelonès Nord.

MOTOR DE CREIXEMENT-Motor de creixement: L’experiència més completa d’esport nàutic en un mateix entorn. Tots els serveis en una infraestructura de primer nivell, connectada i de fàcil accés: pesca, nàutica esportiva, varador, vela tradicional, rem…

CONNEXIÓ AMB EL MAR-Badalona connecta amb el mar: Viu la tradició pesquera de Badalona. Gaudeix de l’esport nàutic en plenitud. Badalona connecta amb el seu llinatge marí (pesca, drassanes, xarxes, caps, patí de vela,…) gràcies al projecte que serà nucli d’atracció metropolitana.

L’entrada a Inicia’t, la Fira de la Nàutica i els seus oficis es gratuïta.

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades