Blog d'Adin

ADIN i el Club d'Amics del Mar – ALAMAR

Des d’ADIN estem promovent el CLUB ALAMAR, CLUB D’AMICS DEL MAR, amb la doble finalitat de promoure la nàutica d’iniciació i de promoure la fidelització dels clients amb una targeta de membre amb descomptes, tant en productes i serveis nàutics, com en productes i serveis d’àmbit general.

Per tal que us feu a la idea, vindria a ser quelcom semblant al CLUB LA VANGUARDIA http://club.lavanguardia.com/ca i/o al programa de descomptes de les targetes de Catalunya Caixa http://www.targetescxdescomptes.com/
,
Al proper Saló Nàutic, presentarem el portal i farem un sorteig, per captació de membres, d’una embarcació neumàtica TWISTER 300 Convertible en Padel Sup i un foraborda Suzuki DF 5 S.

Tot aquells que vulgueu que publiquem la vostra oferta, envieu-nos el que voleu que publiquem abans del 15 d’agost. Per que us feu millor idea tot seguit posem un exemple “imaginari” d’un producte i d’un servei:

 

alamar

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies