Blog d'Adin

Conveni ADIN i Banc de Sabadell

Us recordem  les condicions del conveni subscrit en el seu dia amb el Banc de Sabadell, on a part de serveis i productes específics de finançament, també OFEREIXEN UN 10% DE LA QUOTA QUE ABONEU A L’ASSOCIACIO, només per comunicar-ho a la vostra Oficina del Banc Sabadell.

Pòlissa de Crèdit vinculada a TPV

Pòlissa crèdit de tresoreria per als comerços associats, d’acord a la vinculació demostrada mitjançant la cessió de la facturació del TPV que es tingui a BS, i amb la resta de productes que el client tingui contractats.

Facturació TPV

La comissió que s’aplica a les operacions de TPV és del 0,35%* i amb revisió semestral, amb vinculació de productes.

Pot fer extensiva aquesta oferta als seus empleats i familiars de primer grau.

Bonificació 10% de la quota

Abonament del 10% de la quota de col·legiat o associat, que afegim als avantatges del Compte Expansió Negocis i Compte Expansió Negocis Plus, fins a un màxim de 100 euros anuals per compte, per quotes domiciliades a Banc Sabadell.

Per a mes informació:

ADIN – Miquel Guarner  miquel.guarner@adin.cat – Telf: 93 233 23 80

Etiquetes:
, ,


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies