Blog d'Adin

Programa de cupons per a la Internacionalització

L’objectiu d’aquest programa d’ ACCIO (Agencia per la competitivitat de l’empresa), és incentivar aquelles empreses amb poca experiència exportadora o que encara no han exportat mai i impulsar-ne les primeres vendes a l’exterior.

Es tracta d’un ajut en forma de cupó bescanviable per serveis professionals que t’ajudarà a posar en marxa projectes d’iniciació a l’exportació. ACCIÓ subvenciona fins al 80% de l’import d’aquests projectes, amb un cost màxim de 5.000 euros.

Amb aquests cupons podràs contractar serveis experts en exportació i posicionament internacional. Per exemple, podràs fer-hi un pla de promoció internacional, contractar un export manager o fins i tot millorar el posicionament internacional del teu web i xarxes socials. Pots sol·licitar l’ajut si la teva empresa encara no exporta o exporta menys del 15% de la seva facturació.

Informa-te’n i afanya’t a fer la sol·licitud!, és possible que s’exhaureixin de nou abans de finals del 2016.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies