Blog d'Adin

Premis a la Innovació en el sector ADIN/FADIN

ELS PREMIS A LA INNOVACION EN EL SECTOR, DE ADIN I FADIN, SERAN LLIURATS EL 12 D’OCTUBRE EN EL ESPAI DEL MAR, AMB LA PARTICIPACIÓ DEL CONSELLER D’EMPRESA, JORDI BAIGET I DEL PRESIDENT DEL SALÓ NÀUTIC LUIS CONDE.

L’acte patrocinat per GARANTIA MECANICA D’EMBARCACIONS DE ATLANTICA GARANTIA, tindrà com a membres del Jurado a distingides personalitats i empresaris del sector.

El 12 d’octubre, en el marc del Saló Nàutic de Barcelona, tindrà lloc el lliurament dels Premis a la Innovacion en el sector. L’acte, patrocinat per Garantia Mecànica d’Embarcacions d’Atlàntica Garantia, comptarà amb la presència del Conseller Jordi Baiget i del President del Saló Nàutic Luis Conde.

Aquest any els projectes rebuts aconsegueixen la vintena, d’entre els quals el Jurado, format per distingides personalitats i empresaris del sector, ha seleccionat 10 finalistes els quals, a més d’un diploma de reconeixement, optessin als següents premis:

POSICIÓ

PREMIS INNOVACION SECTOR NAUTIC 2016

PER GENTILEZA DE

DIPLOMA

1Motor foraborda Parsum de 2,5hpRecambios MarinosADIN/FADIN
2GPS Pulsera QuatixGarminADIN/FADIN
3Consultoría d’EmpresaEscura ConsultingADIN/FADIN
4Curs Patró Navegació BàsicGestoria i Escola Nàutica MedinyaADIN/FADIN
5Boia de 2,1×1,50Intermar SailingADIN/FADIN
6Campanya Marketing (e-mailing) durant 3 mesosIzando MarketingADIN/FADIN
7Armilla Salvavides Automàtica 150 NW ISO 12402-3 amb funda ignifuga plataMarsal Equipos NáuticosADIN/FADIN
81 any suscripció gratuita a la revista Náutica & YatesRevista Náutica & YatesADIN/FADIN
9Curs llicencia de navegacióGestoria i Escola Nàutica MedinyaADIN/FADIN
10Sortida conjunta en catamarà posta de sol “BCN-Skyline” (copa de cava y snacks per a tots els participants)BCN CharterADIN/FADIN


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies