Blog d'Adin

ADIN convoca Assemblea General el proper 9 de novembre

A l’Assemblea que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona, de 12 a 14h., es faran eleccions a la presidència i resta de càrrecs de la Junta Directiva de l’entitat.

ADIN, l’ASSOCIACIÓ D’INDÚSTRIES, COMERC I SERVEIS NÀUTICS, convoca
Assemblea General el proper 9 de novembre.

A l’Assemblea que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona, de 12 a 14h., es faran eleccions a la presidència i resta de càrrecs de la Junta Directiva de l’entitat.

L’actual president, Jordi Senties, ha mostrat la seva predisposició a renovar en el seu càrrec, i continuar les reformes i projectes iniciats durant els seus dos anys i mig de mandat; a l’hora Senties hi compta amb el suport de l’actual Junta Directiva.

A partir d’aquest moment, a la seu de l’Associació tots els socis tindran al seu abast tota la documentació (estatuts, reglament electoral i reglament de règim intern) per poder presentar la seva candidatura.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies