Blog d'Adin

Conveni de col·laboració d’ADIN i FADIN amb Portus 21

Conveni de col·laboració d’ADIN i FADIN amb Portus 21

ADIN i FADIN signen un conveni de col·laboració amb Portus 21 (L’Escala-Girona) per promoure les activitats d’iniciació a la nàutica en la Costa Brava.

La Associació d’Industries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) i la Federación de Empresarios Asoc.de Industrias, Comercio  y Servicios Marítimos (FADIN) signen un conveni de col·laboració amb l’empresa Portus 21 de L’Escala (Girona), per promoure les activitats d’iniciació a la nàutica en la Costa Brava.

Portus 21 compta amb un espai multidisciplinari per al que busca inversors  al Port de L’Escala, a la comarca de l’Alt Empordà a Girona.

El sud del Golf de Roses és una situació immillorable, amb unes condicions òptimes per a la navegació i els esports nàutics. Per la seva orografia i condicions meteorològiques, L’Escala, atreu durant tot l’any a esportistes professionals i amateurs dels esports nàutics.

Les instal·lacions de Portus 21, estan situades dins del Port de L’Escala enfront del Club Nàutic. Compten amb una superfície de 2.319m a la zona de trànsit portuari. Per a mes informació contactar amb Xantal Garcia, xantal@360compas.com o 620 46 44 76.

Proyecto-portus21-adinUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies