Blog d'Adin

setmana_comerc

La Setmana del Comerç

La Setmana del Comerç

Del 20 al 24 de març es celebrarà la Setmana del Comerç

Per primer cop es celebrarà la Setmana del Comerç, del 20 al 24 de març que organitza la Direcció General de Comerç.

El programa inclou des de la sessió inaugural (dilluns 20 de març) amb el Conseller Jordi Baiget a les jornades “Comerç increïble” (del dimarts 21 al divendres 24 de març). La inscripció a aquestes jornades és gratuïta i pots assistir indistintament a una o més sessions.

Esperem que algunes d’aquestes activitats puguin siguin del teu interès com a punt de trobada del món del comerç i com espai de reflexió sobre els temes que ens interessen a tots.

Podeu consultar el programa del esdeveniment Consorci de Comerç, Artesania i moda de Catalunya

Per inscriure’t a la setmana del ComerçUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies