ARRIBA LA 2ª EDICIÓ DE LA FIRA INICIA’T BADALONA

10-abr.-2017 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

ARRIBA LA 2ª EDICIÓ DE LA FIRA INICIA’T BADALONA, LA FIRA DE LA NÀUTICA I ELS SEUS OFICIS

Desprès de l’èxit de la I Edició, del 18 al 21 de Maig, tindrà lloc al PORT DE BADALONA, la 2ª Edició d’INICIAT amb una amplia oferta de petites embarcacions noves i d’ocasió, així com d’escoles, accessoris i complements

Inicia’t Fira de la Nàutica i els seus Oficis ja està escalfant motors. ADIN, un dels impulsors d’aquesta proposta dinamitzadora de  la nàutica, educacional i industrial promoguda per MARINA BADALONA, no pot faltar a l’esdeveniment.

El Port de Badalona en plena transformació urbanística, amb els canals i hotel en construcció, oferirà als visitants del 18 al 21 de maig, una nova  edició de la fira nàutica.

INICIA’T, la Fira de la Nàutica i els seus Oficis, és un esdeveniment totalment innovador al nostre país que té per objectiu atreure a un públic poc coneixedor del món nàutic amb la finalitat de captar nous aficionats, així com futurs professionals per al sector.

Per a Jordi Senties, President d’ADIN, aquesta exposició nàutica representa  “l’apropament de Badalona, la tercera població en habitants de Catalunya,  al mar, i d’altra banda ser l’aparador d’activitats econòmiques que estan relacionades amb el mar directa o indirectament volent així garantir l’assistència massiva de visitants”. El tipus de visitant que trobarem en aquesta nova edició, serà ben divers. Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, ens comenta “tindrem un públic d’interessats i aficionats a la nàutica, a la pesca i aficionats als esports nàutics de platja, però també un altre totalment aliè al sector però interessat en iniciar-se en la pràctica d’activitats nàutiques

A Inicia’t Fira de la Nàutica i els seus Oficis descobriràs a entitats esportives, Federacions i associacions, educació i universitats, institucions (Patrimoni, tradició, accessibilitat, labor social…), associacions empresarials, empreses comercials, distribuïdores, construcció, reparació i manteniment…

Et proposem una agenda de conferències i tallers per donar a conèixer els cursos de formació, graus universitaris i sortides professionals en el sector nàutic esportiu.

I una àmplia agenda d’oci per al cap de setmana amb exhibicions esportives, excursions en el Quetx “Ciutat Badalona”, ofertes gastronòmiques i ambientació musical.

Connecta amb la nàutica, sent el surf, passeja amb barca, desplega les veles per primera vegada. Descobreix els oficis del mar i una infinitat de sortides professionals. Connecta amb el mar a Badalona.

L’accés al recinte serà lliure i els visitants disposen d’aparcament gratuït.

Full d’inscripció i normes participació 2017 INICIAT BADALONA

ADIN INFORMA FIRA INICIAT BADALONA MAIG 2017

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades