Blog d'Adin

PROTOCOL DE BONES PRÀCTIQUES PER AL FONDEIG I ANCORATGE

PROTOCOL DE BONES PRÀCTIQUES PER AL FONDEIG I ANCORATGE

Coincidint amb l’inici de l’època de l’any on hi ha major utilització de les embarcacions d’esbarjo i per tant de les necessitats de fondeig i ancoratge al litoral, us adjuntem la Guia Resum del PROTOCOL DE BONES PRÀCTIQUES PER AL FONDEIG I ANCORATGE AL LITORAL, editat per la Direcció General de Pesca i Afers Marítims.

Confiem en que sigui del vostre interès i que el recomaneu i feu difusió entre els vostres clients i  amics.

Adjuntem també link d’accés als parcs naturals de Catalunya:

http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/visiteu-nos/els_parcs_de_catalunya

on podreu trobar informació del Parc del Cap de Creus,  del Montgrí i les Illes Medes, i dels Delta del LLobregat i Delta de l’Ebre, entre d’altres.

Fanerogames_ProtocolBonesPractiquesFondeig_2016_RESUM_catalaUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies