Blog d'Adin

Inicia’t la Fira de la Nàutica i els seus oficis en imatges

Des de ADIN, entitat impulsora de Inicia’t, us proposem viure la fira a traves de les imatges del vídeo, trobareu totes les activitats de les que es van poder gaudir.

Durant els quatre dies de exposició, del 9 al 12 de juny, Badalona va apropar el mar a la població. La primera edició de Inicia’t la Fira de la Nàutica i els seus oficis, a estat un gran èxit, tant de participació com d’afluència de públic.

Des de ADIN, entitat impulsora de Inicia’t, us proposem viure la fira a traves de les imatges del vídeo, trobareu totes les activitats de les que es van poder gaudir.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies