Blog d'Adin

ACCIÓ vertical color

SUPORT A LA INTERNACIONALITZACIÓ I INNOVACIÓ DIGITAL

SUPORT A LA INTERNACIONALITZACIÓ I INNOVACIÓ DIGITAL A LES EMPRESES DEL SECTOR NÀUTIC

ADIN i PIMEC gestionaran subvencions d’ACC1Ó per a promoure la internacionalització i la utilització de les noves tecnologies, webs i màrqueting digital de les empreses nàutico-turístiques

ACC1Ó, entitat del Govern català per a la promoció de la innovació i internacionalització de les empreses, ha tret una línia d’ajuts per a promoure la internacionalització, així com per promoure també la utilització de les noves tecnologies, webs i màrqueting digital de les empreses.

Per a gestionar aquests ajuts per a les empreses del sector nàutic català, ADIN i PIMEC han mantingut una series de reunions de treball, on Jacint Soler, Director Institucional de PIMEC i Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, han analitzat el potencial exportador de les empreses del sector nàutic català, incloent-hi la vessant nàutico-turística.

La Generalitat de Catalunya és a punt de fer pública una nova convocatòria de subvencions per a l’exportació, amb el suport d’ACCIÓ, de la qual les empreses, segons edició 2016, es podran beneficiar amb un màxim de 4.000€ cadascuna, per a diferents projectes.

La convocatòria esta prevista per a finals de juliol o primers de setembre i s’adjudicaràn prèvia presentació del projecte i per rigorós ordre de presentació.

Es podrà subvencionar el 80% dels següents projectes:

– Diagnosi del potencial internacional de l’empresa

– Pla estratègic internacional

– Disseny de l’estratègia internacional de l’empresa

– Subcontractació d’un export manager

– Participació a fires internacionals

– Web per a mercats internacionals

– Posicionament i xarxes socials

Es podran beneficar empreses catalanes que exportin màxim un 15% de la seva facturació en base al darrer exercici tancat i que estiguin al corrent de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social

Per la seva banda, Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, va manifestar que “un sector que és una bona oportunitat per aquelles empreses que estiguin iniciant una activitat exportadora i vulguin assessorament de la ma d’ADIN i PIMEC”.

SUPORT A LA INTERNACIONALITZACIOUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies