Blog d'Adin

Ja tenim la nova Revista Mediterrània

Ja tenim la nova Revista Mediterrània

El nou numero de la nostra Revista Mediterrània

Us presentem un nou numero de la nostra Revista Mediterrània, que inclou diferents articles sobre la evolució del sector, entrevista a Luis Conde, articles d’interes sobre normatives i màrqueting digital nàutic, la veu del soci i moltes mes coses.

 

Us recordem que pel Salo Nàutic de Barcelona, sortirà una nova edició, motiu pel qual si voleu publicar alguna opinió o comentari, esponsoritzar la revista o inserir publicitat, preguem ens contacteu a info@adin.cat abans del 15 de setembre.

Descarregat la Revista Mediterranea 9Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies