Blog d'Adin

generalitat catalunya departament d'empresa

Informe anual sobre l'Indústria a Catalunya

Informe anual sobre l’Indústria a Catalunya

Ja teniu disponible l’Informe anual sobre l’Indústria a Catalunya que elabora la Generalitat de Catalunya i en el que ADIN col·labora. Aquest informe només es publica en versió digital, esperem que sigui del vostre interès.

El podeu consultar i descarregar en PDF Informe anual sobre l’Indústria a Catalunya

Per altre banda, adjuntem també l’informe específic d’altre material de transport, on estem integrats.

19-Altre-material-transport_InformeUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies