Blog d'Adin

Seminari marqueting digital

Formació de màrqueting digital a ADIN

Primer seminari de Màrqueting digital a la seu d’ADIN.

Durant els propers mesos de Novembre i Desembre, l’Associació d’Empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics i amb la col·laboració d’Izando Màrqueting, realitzarà uns seminaris especialitzats en el Màrqueting Digital, per així, incrementar el nostre nivell de coneixements.

Els seminaris es realitzaran cada dijous de 15:00h a 18:00h de la tarda.

Estructura del seminari de formació en Màrqueting Digital a ADIN:

  • ¿Com obtenir un bon posicionament de la pàgina web a Google?
  • ¿Com serveix el WordPress?
  • ¿Què és el Mailchimp?
  • ¿Quines són les xarxes socials més efectives?

Entre molts altres temes sobre el màrqueting!

Si vols saber més informació sobre el seminari de màrqueting online o bé participar-hi, posa’t en contacte amb nosaltres:Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies