Blog d'Adin

La Direcció General de Pesca, ADIN i d'altres Entitats Catalanes es reuneixen per analitzar el Projecte de Decret-Llei creat per la DGMM

LA DIRECCIÓ GENERAL DE PESCA, ADIN I D’ALTRES ENTITATS CATALANES ES REUNEIXEN A CAUSA DEL PROJECTE DE DECRET-LLEI

Avui, a la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, amb representants de la Generalitat, d’ADIN i de diverses entitats nàutiques i esportives catalanes, entre les que han assistit diverses associades a ADIN, com ACEN, APY i FCM, s’han reunit per tractar de manera conjunta les consideracions a la proposta del projecte decret-llei del Govern espanyol : “por el que se establecen habilitaciones anejas a las titulaciones náuticas para el gobierno de las embarcaciones de recreo y por el que se actualizan las medidas de seguridad en la utilización de las motos náuticas” que podeu descarregar a: http://www.fomento.gob.es/MFOM/LANG_CASTELLANO/ATENCION_CIUDADANO/PARTICIPACION_PUBLICA/RD_habilitaciones_nauticas/default.htm

Desprès d’un ampli debat entre els assistents, tots els presents han mostrat la seva satisfacció per la majoria de propostes i un ampli consens.

Adjuntem, les consideracions que ha presentat a ADIN, bona part de les quals es traslladaran conjuntament abans del 12 de desembre a la DGMM.

CONSIDERACIONES ADIN 30 NOV 2017 proyecto RD HABILITACION TITULACIONES Y MEDIDAS SEGURIDAD MOTOSUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies