Blog d'Adin

La revista d’ADIN ja està disponible!

La nova Revista Mediterrànea d’ADIN ja està disponible!

Ja està disponible la Revista del primer trimestre del 2018 d’ADIN amb l’estudi econòmic, l’evolució del mercat gràcies a les matriculacions noves, les activitats realitzades en el 2017 i per acabar, els projectes programats per a aquest any 2018.

Aquí a sota deixem l’enllaç on podeu descarregar-vos la revista.

Revista ADIN

Desitgem que us agradi i esperem els vostres comentaris.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies