Blog d'Adin

Les notificacions telemàtiques de la S.S

Les notificacions telemàtiques de la S.S

El nostre soci i col·laborador, Bufete Escura,  ens recorda que  totes les empreses tenen l’obligació de consultar tant les notificacions de l’Administració Tributària com de la Seguretat Social telemàticament.

Notificacions telemàtiques

Ni Hisenda, ni la Seguretat Social, envien ja notificacions en paper. Aquest tema està causant un gran volum d’incidències, ja que les notificacions enviades per l’Administració que no siguin contestades, comporten  sanció com si no s’hagués atès el requeriment dins de termini.

Adjuntem circular informativa de la Tresoreria de la Seguretat Social i escrit informatiu del servei de Bufete Escura.

Carta Servei Notificacions Electròniques_2018

Notificació SS Sistema RED

Per a més informació, podeu contactar amb Bufete Escura al telèfon 93 494 01 31 o a escura@escura.comUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies