Important: Nova política de protecció de dades

1-abr.-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:


 AVÍS IMPORTANT: NOVA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  Si vol seguir rebent comunicación d’ADIN confirmi aquí la seva subscripció. Si ho fa serà afegit a la nova llista de dsitribució a partir del 5/05/2018.


 

Hi han novetats importants sobre la gestió de dades, una eina imprescindible per a qualsevol empresa avui en dia. Amb l’objectiu d’assegurar un ús adequat de les dades  i limitar la possibilitat de caure en una publicitat intrusiva, s’ha establert una modificació en la llei de protecció de dades, que entrarà en vigor a partir del pròxim 25 de maig.

És important informar d’aquesta ja que, a diferència del que passava fins ara, serà possible demandar a aquells que infringeixin aquesta nova norma, i no només demanar la baixa de la subscripció. Des d’ADIN recomanem a totes les empreses estudiar amb deteniment la nova llei per tal de poder actuar amb coneixement i no cometre cap infracció. També volem recordar als ineteressats que, a partir d’aquest canvi, no seguiràn rebent cap informació si no confirmen la seva subscripció.

Per a ser assessorats legalment sobre com comportar-se davant aquesta situació, recomanem posar-se en contacte amb el Bufete Escura. Us oferiran una atenció professional molt detallada, facilitant el procés d’adaptació a aquesta nova llei. Podeu contactar-los via e-mail (escura@escura.com) o al telèfon 93 494 01 31.

escura

 

 

 

 

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades