Blog d'Adin

Èxit d’inscripcions per la nova edició de la fira Inicia’t Badalona

Cada cop queda menys per la III edició de la fira INICIA’T BADALONA, que tindrà lloc entre el 24 i el 27 de maig. El procés d’inscripció per a les empreses interessades va començar dies enrere, i està avançant a molt bon ritme. Cada vegada queden menys places lliures i es preveu un gran èxit de cara a aquesta nova edició de la fira.

Volem recordar a les empreses interessades que encara no hagin sol·licitat la seva plaça que omplin i enviïn el següent full d’inscripció amb la major brevetat possible, indicant les seves necessitats respecte a carpa, amarres i espai a sec, ja que sent TOT GRATUÏT, per a les empreses de Marina Badalona i per a les associades a ADIN, la disponibilitat serà limitada i per rigorós ordre d’inscripció.

Pel que fa a la fira i als seus continguts, cal destacar que mentre els dies 24 i 25 estarà orientada principalment al món de la formació i la gent jove, a partir de la tarda del divendres 25 y fins al diumenge 27 a les 15.00h estarà dirigida a un públic familiar interessat en la compravenda de petites embarcacions, lloguer, accessoris, complements, …

Us convidem a participar en aquest esdeviniment que aquest any torna amb més expectatives que mai!

Podeu trobar més informació en aquest díptic o a www.iniciatbadalona.comUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies