Blog d'Adin

Nou Reglament de Protecció de Dades

Com ja sabeu, el tema d’aquest any que està tenint major repercussió a l’àmbit jurídic és el del nou Reglament de Protecció de Dades, que entra en vigor el 25 de maig.

Des d’Escura, el nostre bufet col·laborador de confiança, estan realitzant enviaments d’informació, jornades, etc. També estan fent especial seguiment des de l’àrea de circulars, donat el gran nombre de consultes que es reben cada dia.

Podeu trobar aquestes circulars juntament amb més informació a la web del bufet.

També recordar-vos que, com aquest és un tema important, han creat un espai destacat a la portada de la web www.escura.com pel tema de PPDD:Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies