Blog d'Adin

Conecta’t a Inicia’t Badalona

La comunicació via xarxes socials guanya importancia de cara a aquesta nova edició

Ja som al mes de maig, i cada vegada queda menys per a l’arribada de la Fira Inicia’t Badalona. Aquest any ens hem proposat convertir la Fira en un esdeveniment més potent i interessant que mai, amb prop de 60 expositors, i per tal d’aconseguir-ho hem fet un gran esforç en comunicació i promoció.

A més, hem treballat a fons en la web i les xarxes socials. Aquestes últimes ja estan funcionant amb actualitzacions continues de contingut relacionat amb Inicia’t Badalona i tots els expositors, i recomanem seguir-les juntament amb les d’ADIN per no perdre’s cap noticia d’aquí al començament de la Fira.

D’altra banda, ja podeu trobar a la web els perfils actualitzats dels expositors. No només hi trobareu informació sobre les empreses i els seus serveis o exposicions, sino que també apareixeran totes les fotos penjades a l’Instagram de l’empresa. A més, hem creat a la web una secció anomenada “Galeria” on aniran a parar totes les publicacions fetes a Instagram amb el hashtag #iniciatbadalona2018.

Estem molt ilusionants de cara a aquesta nova edició de la Fira, ja que promet una gran varietat d’expositors i activitats. Estem segurs de que mantenir una conexió via xarxes socials entre els expositors i els organitzadors ajudarà a crear la Fira que tots volem.

Gràcies!Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies