Blog d'Adin

Important: Actualització de la Política de Protecció de Dades

El passat dia 25 de maig va entrar en vigor el nou reglament sobre la llei de Protecció de dades. Degut a les modificacions que aquest ha suposat, t’hauràs de subscriure a la nova llista per tal de poder seguint rebent la nostra informació!

Si has rebut un e-mail nostre tractant el tema només cal que hi entris per poder confirmar les teves dades i així seguiràs rebent tota la nostra informació igual que ho feies fins ara.

Moltes gràcies!

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies