Blog d'Adin

Convocatòria: segona Jornada Participativa. Taula de Cogestió dels usos i activitats de l’espai marí del litoral del Baix Empordà

Us informem que des de la Direcció General de Pesca i afers Marítims de la Generalitat s’ha impulsat la constitució de la Taula de Cogestió dels usos i activitats de l’espai marí del litoral del Baix Empordà de la que ADIN forma part.

El sector nàutic ha d’estar plenament conscienciat de la importància de la Cogestió dels usos i activitats de l’espai marí del litoral del Baix Empordà i per això us adjuntem el document de proposta, així com les dades de celebració o ordre del dia  de la propera reunió,  a la que des d’ADIN us conviden a participar:

LLOC: Capella del Carme. Carrer Mossèn Miquel Costa, 25. Palamós.

DATA: 14.06.2018

HORA: 18.30 hores

 

ORDRE DEL DIA

  1. Obertura de la Jornada
  • Sergi Tudela Casanovas. Director General de Pesca i Afers Marítim.
  • Ferran Miralles Sabadell. Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural.
  1. Presentació de la proposta de la Taula de Cogestió dels usos i activitats de l’espai marí del litoral del Baix Empordà
  • Mar Fábregas i Xavier Carbonell. ARC Mediació Ambiental
  1. Dinàmica participativa
  • Mar Fábregas i Xavier Carbonell. ARC Mediació Ambiental

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies