Blog d'Adin

ADIN participa a Taula de Cogestió dels usos i activitats de l’espai marí del litoral del Baix Empordà

El dia 14 de juny va tenir lloc la Taula de Cogestió  dels usos i activitats de l’espai marí del litoral del Baix Empordà, esdeveniment del qual ADIN va prendre part, assistint i participant a la taula.

La Taula de cogestió dels usos de l’ecosistema marí del Litoral del Baix Empordà  és un espai permanent de participació on es debaten i concreten propostes de gestió i ordenació dels usos i activitats del seu àmbit d’actuació. Aquesta taula està vinculada al Consell Català de Cogestió Marítima.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies