Blog d'Adin

Lliurament del distintius “Banderes Blaves” a 101 platges i 22 ports esportius

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damà Calvet, va lliurar els distintius Banderes Blaves 2018 a 101 platges i 22 per ports esportius. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i, als ports, una excel·lent gestió ambiental.

A l’acte de lliurament, celebrat el passat dia 13 de juny al Port del Garraf, hi va assistir ADIN, ja que no ens podíem perdre un moment tan emblemàtic per a l’espai marítim català.

Si voleu conèixer més informació sobre l’acte o saber exactament quines platges i ports han sigut guardonades amb aquesta distinció, podeu consultar el document oficial.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies