Blog d'Adin

Actualització sobre el Projecte d’ordre ministerial que regula els equips de seguretat i prevenció de contaminació per a les embarcacions d’esbarjo

El passat dia 28 de maig vam publicar des d’ADIN aquesta notícia, informant sobre un projecte d’ordre ministerial destinat a regular els equips de seguretat i prevenció de contaminació per a les embarcacions d’esbarjo. En referència a aquest mateix tema, us hem d’informar de certes novetats produïdes durant els darrers dies.

Degut al canvi de govern que s’ha produït a l’Estat espanyol el plaç d’alegacions s’ha ampliat fins al 6 de juliol. Aquesta es la única variació destacable ja que la resta d’informació que us vam proporcionar segueix sent correcta. De totes maneres us tornem a adjuntar aquí el document en qüestió.

Des d’ADIN agraïriem que tot el que vulgui en faci arribar les seves consideracions al respecte, contactant amb info@adin.cat

Gràcies!Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies