Blog d'Adin

ADIN

ADIN estrena nova web!

Com us vàrem avançar, hem estat treballant per impulsar la nostra imatge i sobretot per buscar formules que ajudin a les activitats comercials de les vostres empreses, com podeu veure a la nova www.adin.cat , on promourem les transaccions “B2B” entre les nostres empreses associades. No només ha canviat el nostre disseny, sino que hem volgut dotar la web de noves funcionalitats a l’abast de tots els nostres s0cis!

A dia d’avui hem començat oferint els avantatges que veureu en aquest post, però properament, ampliarem amb varadors, escoles, charters, club de navegació, i molts més. Ara és el moment ideal per associar-se amb ADIN i poder gaudir de tots aquests avantatges! Si estàs interessat informa’t de les condicions a info@adin.cat o al 93 233 24 32.

Ara els socis d’ADIN poden, mitjançant la nostra nova web, promoure els seus productes i serveis entre la resta del col·lectiu d’empreses associades. Els serveis inclosos en aquest moment són els següents:Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies