Blog d'Adin

Festes

Col·labora amb el llibre de les Festes del Mar!

ADIN recolza la publicació d’aquest llibre que recollirà totes les Festes del Mar del territori català

Un llibre dedicat a tots els amants de la nàutica i del món marítim a Catalunya està buscant recolzament per mitjà de la plataforma de crowdfunding Verkami. Des d’ADIN hem volgut contribuir patrocinant la seva publicació.

El procés de micromecenatge ja ha començat i durarà fins el proper 24 de juliol. Si s’aconsegueix recollir la quantitat necessaria, el projecte anirà endavant i tots els que hi hagin participat rebràn els beneficis corresponents i els seus exemplars abans del Nadal.

Us animem a col·laborar amb el projecte en la mesura que sigui possible, utilitzant l’enllaç que trobareu a sota. Descobreix tots els avantatges de sumar-te a la iniciativa i no et perdis l’oportunitat de formar part d’això!Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies