Blog d'Adin

Revista ADIN

Ja disponible la nova edició de la revista d’ADIN!

La Revista Mediterrània d’ADIN presenta el seu número de juliol 2018

Ja està disponible la Revista d’ADIN per a aquest segón trimestre de l’any! Com sempre, podeu consultar-la per informar-vos amb nosaltres sobre ADIN i la situació actual de la nàutica. En aquest cas la revista inclou les dades de matriculacions d’embarcacions en el període gener-juny, les activitats realitzades en els últims mesos, a més dels projectes en curs i una entrevista a Roger Marcet.

Us adjuntem a continuació l’enllaç per a la descarrega de la revista:

Desitgem que us agradi i esperem els vostres comentaris. Podeu contactar-nos a info@adin.cat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies