Blog d'Adin

Estrategia marítima

ESTRATÈGIA MARÍTIMA DE CATALUNYA 2030

ADIN assisteix a la presentació del nou pla estràtegic 2018-2021

Fa uns dies la Generalitat va presentar la nova Estratègia Marítima de Catalunya 2018-2021 per promoure  l’economia blava i la preservació del medi marí. ADIN hi va ser, representada pel President de l’associació Jordi Senties i el Secretari General Miquel Guarner. L’acte va ser presentat per Sergi Tudela, Director de Pesca i Afers marítims per la Generalitat de Catalunya.

El nou pla tracta una gran quantitat de temes referents a la nàutica, des de factors econòmics a socioculturals, i estableix els objectius a marcar per al sector de cara al futur, posant l’any 2030 com a límit. Podeu consultar el document sencer aquí:Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies