Blog d'Adin

Innovació

Encara ets a temps d’inscriure’t als Premis a la Innovació

Els premis a la innovació del sector nàutic, sobre els quals ja vam publicar un post que podeu trobar aquí, estan a prop de celebrar la seva 4ª edició… però encara ets a temps d’inscriure’t! El termini d’admissió de projectes tanca el proper 15 de setembre, així que si tens clar el teu projecte no perdis més temps i presenta’l.

Recorda que podràs guanyar diversos premis a més de donar-li una empenta important al teu projecte. Consulta tota aquesta informació juntament amb tots els detalls tant al post que us hem citat anteriorment com al web www.Innovanautica.com

Dóna-li difusió al teu projecte i participa !

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies