Blog d'Adin

ALAMAR

Descobreix tots els avantatges que ofereix el Club ALAMAR amb la seva nova web!

Ja us vam presentar la nova web d’ALAMAR, el Club d’Amics del Mar. Coneixes tots els avatatges que ofereix? Segueix llegint!

Assesorament nàutic gratuït i descomptes en Assegurances Nàutiques, Assesoria Legal, Gestories Nàutiques, Revisió de balses, Marketing i Comunicació… A més ofereix la possibilitat de visitar de manera gratuïta el Museu Marítim i el Salò Nàutic de Barcelona. Tot això i més per només 30€/any o gratis si has contractat el servei de publicitat a la web d’ADIN!

A diferencia de la web d’ADINofereix un servei molt més orientat a comercialitzar els serveis directament amb el client (B2C).

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies