Blog d'Adin

Cap de creus

AL·LEGACIONS PRESENTADES PER ADIN AL NOU PROJECTE DEL PRUG DEL CAP DE CREUS

Com vàrem informar, recentment Novament, des de la Direcció General de Polítiques  Ambientals i Medi Natural, estan reemprenent el projecte d’un nou PRUG pel CAP DE CREUS i des d’ADIN hem treballar per presentar les al·legacions del sector nàutic català al projecte, per tal que l’Administració Catalana i els sectors implicats consensuem conjuntament el nou Pla rector d’ús i gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus, tal i com vàrem fer ja al 2014, desprès de mantenir nombroses reunions, incloent la mes destacada amb l’Hble. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, Sr. Josep Mª Pelegrí.

 

espais protegits cap de creus

espais protegits cap de creus

 

Per aquest motiu, ADIN presenta les seves propostes per a conseguir un projecte de PRUG pel CAP DE CREUS que sigui equilibrat, bon pel medi, bo pel territori i bo pel sector nàutic.

Per a mes informació podeu descarregar AL·LEGACIONS PROJECTE PRUG CAP DE CREUS OCTUBRE 2018Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies