Blog d'Adin

Acord D’ADIN amb el Saló Nàutic de Dènia

Els socis d’ADIN gaudiran d’un 10% de descompte a la XII del Saló Nàutic de Dènia  que es        celebrarà en el Puerto Deportivo y Turístico Marina de Dénia del 1 al 5 de Maig de 2019, en horari de        10:00 a 20:00 hores .

El Saló Nàutic de Dénia aglutina el món de les experiencies nàuticas, el charter nàutic i la venta                d’embarcacions. El certamen es el lloc idoni per coneixer els esports nàutics de forma profesional i            gratuita. L’entorn en el que es desenvolupa el saló també el  fa diferent ja que té una gran varietat de        serveis, oci, moda i restauració .

 

A continuació podreu descarregar els formularis pertinents :

    FORMULARIO ADICIONAL SALON NAUTICO DENIA 2019 CON VELADOR 2 X 3

    FORMULARIO Y DOSSIER SALON NAUTICO DENIA 2019

Per a més informació :

info@salonnauticodenia.com

+34 966 424 307 

 

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies