Blog d'Adin

Preu mig embarcacions 2018

Recentment ha estat publicat al BOE-A-2018-17664, de 14 de desembre, la Orden HFP/1895/2018, per la qual s’aproven els preus mitjos de venda aplicables en la gestió de l’Impost sobre Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats, Impost sobre Successions i Donacions i Impost Especial sobre Determinats Mitjans de Transport.

En el document que pot descarregar, s’inclouen els preus mitjans per a embarcacions a motor i a vela:

En Annex II:

– Pàgines 739 a 784: Preu mitjà embarcacions a motor.
– Pàgines 785 a 799: Preu mitjà embarcacions de vela.

En Annex III:
– Pàgina 800: Motors Marins

BOE-A-2018-17664preusmitjosembarcacionsUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies