Blog d'Adin

ADIN I EL GRUPO MAS MÓVIL SIGNEN UN CONVENI PER PROMOURE LA MILLORA DE LES COMUNICACIONS MÒBILS AL SECTOR NÀUTIC.

– Barcelona, Gener 2019. ADIN i el Grupo MAS MOVIL han firmat un conveni de col.laboració per promoure la millora de les comunicacions en el sector nàutic català.

Davant la imprescindibilitat de la telefonia mòbil en tots els entorns professionals, i el cost que representa per a les empreses del sector, ADIN ha promogut aquest conveni amb el GRUPO MAS MOVIL, al tractar-se d’un dels grups d’operadors de telefonia més potents de l’Estat espanyol, i que a través de les seves companyies YOIGO NEGOCIOS y MÁS MOVIL NEGOCIOS ofereix excel.lents condicions als usuaris, tant a nivell de cobertura i serveis, com de preus, disposant de una de las tarifes més competitives del mercat.

El acord inclou una serie de ventatges per al col.lectiu, entre les que destaca un descompte del 5% en factura, sobre totes les tarifes de telefonia d’ambdues companyies.

El conveni fou subscrit per Tomás Brathwaite, Responsable Comercial d’Empresas de Catalunya del Grupo MAS MOVIL i per Miquel Guarner, Secretari General de ADIN.

DECLARACIONS:
Brathwaite, declarà “YOIGO i MASMOVIL disposen d’una excel.lent cobertura en totes les zones de costa, per el que, les empreses i usuaris del sector, podran millorar la qualitat de les comunicacions”.

Mentre que Guarner, declarà “El Grupo MASMOVIL ens ofereix una gran confiança i esperem que els nostres nous usuaris, milloren la qualitat de les comunicacions i els costos empresarials”.

 

Per a mes informació:

Yoigo:             www.digitalia.es/canalyoigo

MasMovil:     www.redmasmovil.com

NdP CONVENIO ADIN – GRUPO MASMOVIL Enero 2019 CASTUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies