ADIN I PIPPOL TELEFONIA CLOUD SIGNEN UN CONVENI PER A PROMOURE LA MILLORA DE LES COMUNICACIONS IP AL SECTOR NÀUTIC.

7-febr.-2019 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

– Barcelona, Gener 2019. ADIN i PIPPOL TELEFONIA CLOUD PROFESIONAL han signat un conveni de col·laboració per a  promoure la millora de les comunicacions i serveis de veu IP en el sector nàutic català.

Des d’ADIN, prenent consciència de la importància de les comunicacions per al sector nàutic, promou un conveni amb PIPPOL TELEFONIA CLOU PROFESIONAL per a la millora de les comunicacions i els serveis de veu IP entre el seu col·lectiu d’associats del sector nàutic.

La Veu IP es un conjunt de recursos que fan possible que la senyal de veu viatgi a través de Internet emprant el protocol IP (Protocol d’Internet). Això significa que s’envia la senyal de veu en forma digital, amb paquets de dades, en lloc d’enviar-la en forma analògica a través de circuits utilitzables només per telefonia convencional.

Entre las avantatges que inclou aquest acord, destaca un descompte del 10% en factura i un 50% de descompte en la instal·lació.

El conveni per part del Gerent de PIPPOL, Andrés Puertas i per part d’ADIN, pel seu secretari General, Miquel Guarner.

 

DECLARACIONS:

Puertas, declarà “PIPPOL disposa d’un ampli ventall de serveis que poden ser de gran interès per a les empreses del sector nàutic, en particular per a aquelles que estan ubicades en polígons i/o ports on no es disposi d’una òptima cobertura”.

Mentre que Guarner, declarà “PIPPOL ens ofereix confiança i fa que aquestes noves tecnologies siguin més fàcilment comprensibles i estiguin més a l’abast de totes les nostres empreses”.

NdP CONVENI ADIN – PIPPOL Gener 2019 CAT

NdP CONVENIO ADIN – PIPPOL Enero 2019 CAST

 

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades