Blog d'Adin

NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA A INICIA’T 2019! INSCRIU-TE GRATUÏTAMENT

Comença  el compte enrere per la IV Edició d’INICIAT que tindrà lloc  del divendres 5 d’abril al dimarts 9 d’abril (mostra comercial de Divendres 5 a Diumenge 7 )

Una fira que després de les seves tres primeres edicions ha valorat avançar la cita a principis d’abril per poder complir els seus objectius d’apropar al màxim de persones al mar, concretament, a la pràctica de la nàutica de proximitat en el seu, cada vegada més ampli, ventall de possibilitats.

Aquest any  amb més  accions promocionals  per atreure més visitants

Amb molts més expositors i activitats

INSCRIPCIONS LIMITADES I PER RIGUROS ORDRE DE RECEPCIÓ.

PARTIPACIÓ GRATUÏTA

¡ENVIAN’S EL TEU FORMULARI D’INSCRIPCIÓ I NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA !

FORMULARI INSCRIPCIONS 2019

 

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies