Blog d'Adin

El Govern aprova el decret que permetrà a l’Agència Tributària de Catalunya celebrar subhastes electròniques de béns embargats

Dins la seu electrònica ATC es crearà un portal al qual tindran accés totes les persones que estiguin interessades a participar en les licitacions.

L’agència completa la última fase del procediment de recaptació executiva dels deutes impagats en període voluntari amb la nova funcionalitat.

Més endavant, el portal esdevindrà una eina corporativa transversal, ja que tots els departaments de la Generalitat i les entitats del sector públic català el podran utilitzar per subhastar béns i drets de la seva titularitat. Per exemple, les subhastes dels béns patrimonials o de les embarcacions abandonades en ports competència de la Generalitat de Catalunya podran fer-se a través d’aquesta eina.

Per a mes informació:


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies