Blog d'Adin

Cambrils oferirà el primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà de manteniment d’embarcacions d’esbarjo

Fruit de les gestions realitzades per ADIN, amb nombroses reunions amb el Director General  de Formació Professional  Joan-Lluís Espinós i l’Alcaldessa de Cambrils Camí Mendoza, ADIN  aconsegueix que pel proper curs escolar hi  hagi un nou centre de Formació Professional de Manteniment de Vaixells d’esbarjo al litoral català.

A partir del proper curs l’Institut Ramon Berenguer IV impartirà aquesta formació especialitzada. La modalitat dual permetrà a l’alumnat realitzar activitats formatives i productives en empreses nàutiques La titulació dóna resposta a les necessitats creixents de personal qualificat d’una indústria dinàmica i creadora d’ocupació

El primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo del Camp de Tarragona. La nova oferta educativa, que s’impartirà en modalitat dual a partir del proper curs, és el resultat del treball conjunt entre ADIN, l’Ajuntament de Cambrils, l’institut i  la Generalitat de Catalunya.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Ensenyament, Alejandro Garcia; el director dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat, Jean-Marc Segarra, la directora de l’Institut Ramon Berenguer IV, Anna Espadero, i el Secretari General de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), Miquel Guarner, han presentat avui el nou cicle formatiu al Port de Cambrils.

El Secretari General d’ADIN es pronuncia sobre la importància d’aquest cicle per capacitar a persones i enriquir  les necessitats del sector, i la directora de l’institut ha convidat a tothom a les portes obertes que es faran més endavant a l’institut.

El cicle formatiu té una durada de 2.000 hores, que es realitzen en dos cursos acadèmics. L’objectiu de la formació és augmentar l’ocupabilitat del jovent, reduir l’atur juvenil i l’abandonament escolar prematur, estrènyer la relació entre els centres formatius i les empreses, millorar la qualificació dels recursos humans de les empreses, adequar la formació a les necessitats reals i facilitar la captació i selecció de les persones amb talent.

A continuació l’enllaç del vídeo explicatiu:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=IQEyC8ZwCPgUtilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies